close
Diverse

4 specialbutikker i Danmark der ser stor fremgang

Butik

Der er alt for mange negative historier i de danske nyhedsmedier for tiden, både her fra landet og fra udlandet, hvor alt fra Trump og Putin til naturkatastrofer og krig fylder alt for meget i forhold til de positive historier. Vi har derfor valgt at sætte mere fokus på, hvad der går fremad her i Danmark. I dag blev det så til specialbutikker, hvor vi har fundet hele fire forskellige typer specialbutik, der ser meget fremgang for tiden.

En af de specialbutikker, der ser størst fremgang i Danmark for tiden, er genbrugsbutikker. Det er et ret godt tegn på, at vi her i Danmark virkelig er begyndt at gå op i, hvad vi gør ved miljøet. Måske er der også nogle, som simpelthen bare synes, at det er spild af penge at købe nyt hele tiden, når det er muligt at få noget, der er praktisk talt identisk og koster langt under det halve. Hvis de yngre børn kan arve fra deres ældre søskende, så kan de ældste og de voksne vel også arve fra dem, der ikke længere kan passe deres tøj eller af anden grund har besluttet sig for at skifte det ud.

Lidt i samme boldgade har vi antikvitetshandler, som jo også køber og sælger brugte ting – eller i hvert fald ting, der ikke er helt nye. Om det også er miljøet, der spilder en rolle her, kan være svært at sige, men det er formentlig ikke pengepungen, der er den afgørende faktor. Mange gamle ting er i langt bedre kvalitet og kan holde mere end én livstid, så de kan være et godt alternativ til det udskiftelige plastikbras, alt for mange stadig køber.

The-butikker har også fået flere kunder de sidste par år, men vi er selvfølgelig ikke helt oppe på samme niveau som i Storbritannien eller Kina, hvor det er allemandseje. Det kan være et tegn på, at flere danskere går op i deres helbred, men det kan også bare være, at flere og flere får øjnene op for den dejlige smag af te eller den oplevelse, det nu en gang er at drikke den ofte bitre drik. En anden mulighed er, at mange dropper kaffen og leder efter et alternativ, der også har en smule koffein uden al den sukker, der er i koffeinholdige læskedrikke som for eksempel cola.

Sidst men helt sikker ikke mindst har vi jagtbutikker. I dagens Danmark har de fleste en lokal jagtbutik, hvor de kan finde alle de ting, de har brug for, på trods af at det er webbutikkerne, der har set den største fremgang i år. Der er altså en god chance for, at du kan prøve et gevær eller noget jagtudstyr lokalt og derefter bestille tingene det sted på nettet, hvor de er billigst.

Leave a Response