close
Diverse

5 gode gaveidéer til manden i dit liv

Valentine’s Day er som bekendt en dag, hvor manden forkæler kvinden med chokolade, blomster og eventuelt gaver. Hvis det skulle bringe ubalance i forholdet, skulle der måske gå en ting den anden vej. Det behøver måske ikke være noget stort, så her er der 5 forslag i forskellige prisgrupper til, hvad der kan gives i gave til manden, der har alt.

 

  1. En oplevelse

 

Der findes et utal af gavekort til oplevelser, der kan variere helt utroligt meget. Måske er det en ølsmagning med vennerne, der vil lokke ham, måske er det en tur med helikopter eller muligvis skal I bare i biografen med alt betalt. Der er noget til en hver smag. Hvis det er svært at vælge, er der sågar pakker, der er lavet specifikt til mænd.

 

Gavekort med mulighed for en af mange oplevelser kan forventes til omkring 200-1.000 kroner.

 

  1. Et armbåndsur

 

Armbåndsure er måske associeret med høje priser, men det behøver slet ikke at være så slemt. Der er mulighed for at købe gode og flotte herreure på nettet til en rimelig pris. Man kan selvfølgelig selv vurdere, hvor ekstraordinært uret skal være, men det er ikke nødvendigvis en urealistisk gave. Der er flere rigtig gode mærker derude så som DYRBERG/KERN, EDITION, Vanacci, Eyki og Blenheim, så der er masser at vælge i mellem.

 

Stilrene herreure af god kvalitet kan forventes til mellem 700-1.400 (kan selvfølgelig godt koste mere, hvis man er til det ekstremt luksuriøse)

 

  1. Et par høretelefoner

 

Hvem elsker ikke musik? Musik skal nydes med god lyd, og det er ej heller en umulighed. Der kan fås en masse forskellige slags høretelefoner med den ønskede lyd, om det så er ”hørebøffer”, til træning eller bare de normale små. De stiger som alt andet en del i pris, når der er tale om mærkevare, men det er ingen nødvendighed.

 

Billige høretelefoner med god lyd kan fås til omkring 250 kroner.

 

  1. Noget lækkert

 

Hvis man netop har modtaget noget dejlig chokolade af sin partner, kan man jo passende give noget lækkert tilbage. I netop den situation er der ikke brug for de store råd. Hvis der er noget man ved ens partner sætter pris på at spise, kan man jo give det.

 

  1. Boxershorts

 

Hvis man skal nævne en ting, mænd altid har brug for flere af, må det da være boxershorts. Det er ikke til at sige, hvad der sker med dem, men de har tilsyneladende en tendens til at forsvinde på mystisk vis. Teknisk set er det jo også lidt en gave til mandens bedre halvdel, da han så har flere at vælge i mellem og ikke nødvendigvis skal genbruge det samme beskidte par. Boxershorts er der altid brug for.

 

Boxershorts til mænd af en ordentlig kvalitet og produceret af fine mærker koster omkring 195 kroner.

Leave a Response