close
Mode

5 must-haves i dit skoskab

Som kvinde, ved du at du har brug for forskellige typer sko til forskellige situationer. Der er nogle klassiske modeller, som du bare må eje og så findes der andre typer, som du kan supplere med. Men med 5 basis-modeller er du godt dækket ind til forskellige situationer.

Et par cool sneakers

Sneakers er ikke til at komme uden om og de praktiske og behagelige sko kan anvendes til rigtig meget.

Med et par cool sneakers får du et afslappet look. De kan styles med alt lige fra jeans til kjoler og nederdele. Vælger du at sætte dine sneakers sammen med noget feminint får du et kontrastfyldt look. Sæt dine sneakers sammen med jeans og en blazer, hvis du ønsker at tone business-looket lidt ned. De flade sneakers fås i et hav af forskellig farver, mønstre og stilarter lige fra retro til ultra futuriske i looket. Sneakers er super praktiske til hverdagsbrug, gåture, shoppingture osv.

Ankelstøvler

Et par ankelstøvler er et must-have og her har du igen et hav af muligheder for at vælge lige nøjagtigt efter din stil og dit humør. Med det par sorte par af slagsen, får du nogle, du kan style med resten af garderoben. Vælg med spidse snuder for et feminint look, vælg bikser-stilen for en mere rå stil og vælg chelsea boots for et klassisk look. Den sorte ankelstøvle er god til både job, en bytur, cafébesøg eller en shoppingtur med veninderne.

Stiletter

Et par sexede stiletter er et musthave til sæsonens fester og festlige begivenheder. De høje hæle giver dig et sexet og elegant look, får dine ben til at syne længere og giver dig en mere attraktiv gangart – hvis du altså mestrer at gå i dem. Stiletter kan netop være meget svære at gå i. Netop derfor har Ecco lanceret de nye Ecco Shape, hvor hælen syner 15 mm højere, end den rent faktisk er at gå på. Det skyldes en unik ny teknologi, hvor hælen er sænket 15 mm inde i skoen.

Med et par stiletter kan du også altid peppe dit hverdagslook op. De gør underværker for hverdagens uniformslook med et par jeans og en skjorte.

Flade sandaler

Til de lune sommerdage at det er must have at have et par flade sandaler, du nemt lige kan smutte i og bruge sammen med både shorts, kjoler, nederdele, bikini osv. Selvom sandalerne er flade behøver de ikke at være kedelige. De findes i mange forskellige styles lige fra feminine til sporty og rå. Brug dem til dagligdagen, på jobbet, til stranden og til sommerfesterne i haven.

Loafers

Loafers er blevet det nye sort indenfor sko og denne flade model er perfekt til et cool look. Der findes både herreinspirerede modeller og de mere feminine af slagsen. Forskellen fra de klassiske ballerinaer er, at et par loafers ikke er så søde og pigede i udtrykket, men har lidt mere kant. Brugloafters, når du ønsker et pænt look på en flad fod og det ikke skal være så casual som med et par sneakers.

Med disse 5 skotyper er du godt klædt på til de fleste situationer, men du kan altid supplere med fx ballerinaer, loafers, gummistøvler, espadrilles, pumps, hjemmesko, wedges, høje sandaler, lange støvler og hvad du nu lige har lyst til.

Leave a Response