close
Diverse

Alt du skal bruge på en festival

Festivalsæsonen nærmer sig og derfor kunne det være rart med en lille tjekliste til hvad der bør medbringes. Der er de klassiske musts som f.eks. øl, men for at kunne klare dig på en glohed sommerdag under åben himmel uden andre skavanker, end de mulige tømmermænd, så er der et par ting du måske burde huske at medbringe.

  1. Solcreme

Som mange nok har oplevet, står solen enten højt eller regnen tungt når der er festival. For at være på den sikre side, bør du nok tage en solcreme med. En solforbrænding er hverken behagelig eller attraktiv på nogen måde, derfor ville det være en god ide at huske at smøre dig ind, bare et par gange om dagen. Ud over din helbredsmæssige skavanker solskoldninger kan give, så er det heller ikke det mest behagelige både at have ondt i hovedet og inden i hovedet samtidigt.

  1. Solbriller

Mange har tendens til at få hovedpiner og bliver irritable hvis de konstant kniber deres øjne sammen, på grund af solens stråler. Derfor gør det din dag mere behagelig og din festival bedre. Man gider måske ikke medbringe sine Ray Bans med til en festival, fordi de koster i omegnen af 1300 kr. Det vil derfor være en god ide at investere i et par billige solbriller, som kan tåle at få lidt slag. Hvis de ikke koster så meget, gør det heller ikke så meget hvis de ikke kommer med hjem eller går i stykker.

  1. Massere af sokker

Duggen falder som regel når solen går ned. Du har måske ikke taget de mest praktiske sko med, men til gengæld har du uanede mængder af sokker. Det er super nemt at blive syg på en festival, hvis du konstant har våde fødder. Du vil måske også opleve, at det vil blive lidt sværere at få opmærksomhed, hvis dine fødder lugter af 5 dag gammel våd hund. Du får formodentligt brug for en god stak, så anskaf dig nogle billige strømper. Som dagen går, og du formodentligt begynder at blive en smule fuld, er din motorik måske ikke som den plejede at være. Du vil derfor nok komme til at spilde lidt i ny og næ. Derfor bør du sørge for at have nok med.

  1. Kredit/Dankort

Det kan til tider være svært at holde styr på sine ting, når man er på festival. Det sker så ofte, at man bare mister ting. Derfor vil det være oplagt at skrotte kontanterne og nøjes med, at tage kortet med. På den måde undgår du at miste dine penge, når du er afsted. Du behøver blot én ting for, at kunne få stort set alt du har brug for og du kan næsten være sikker på at alle boder og madsteder vil tage imod dit kort.

 

  1. Sidst men ikke mindst

Kondomer, just in case 😉

Leave a Response