close
Biler

Bilen er Mulighedernes Land og Det Bør du Benytte Dig Af

Bil sne

Stort set alle danskere har en bil parkeret ude i garagen eller på den nærmeste parkeringsplads. Det er så almindelig en ting at eje, at vi stort set ikke sætter pris, på alle de muligheder den giver os. Det er et helt fantastisk stykke værktøj! Tænk lige over det: hvor meget har den bil lige gjort for dig, og hvor meget mere ville den kunne gøre, hvis du vågnede op og lige tog dig sammen?

Prøv at forestille dig at du er en bonde i Danmark for 200 år siden. Pludseligt slår et lyn ned på din mark, og en bil er på magisk vis fremkommet. Måske var det et eksperiment fra fremtiden med en tidsmaskine, eller måske var det Gud der lige havde lyst til et unikt mirakel. Uanset hvad, så står der i hvert fald en splinterny Mercedes foran dig, og du har ingen anelse om hvad det er. Måske har videnskabsfolkene eller vorherre lagt en meget udførlig manual med bilen, så du kan danne dig et overblik over hvad en bil overhovedet er, og hvad den kan. Ville du ikke få julelys i øjnene, når det gik op for dig, hvad det er for en fantastisk maskine du lige er kommet i besiddelse af? Det ville være helt utænkeligt for denne bondemand, at det var en menneskeskabt maskine han stod overfor! Ironisk nok ville denne mand eller kvinde, være langt bedre i stand til at overveje alle de muligheder bilen ville give ham, end vi moderne mennesker er. Vi er vokset op med biler omkring os, og har derfor aldrig rigtigt tænkt over hvor fantastiske de er, eller overvejet hvilke muligheder de åbner for os.

Da jeg første gang benyttede mig af Mercedes Leasing, var det med nogle meget simple formål. Jeg havde brug for et komme til og fra arbejde, og jeg ville gerne kunne imponere nogle piger med en lækker bil. Der er ikke som sådan noget galt i de mål, men de er relativt små og kedelige. En Mercedes er en mega kraftfuld maskine, der kunne åbne en helt masse døre i mit liv, hvis jeg bare havde tænkt mig lidt om. Men for nu at være helt ærlig, så blev den i garagen det meste af tiden, og var egentligt bare en fancy måde for mig at komme til og fra arbejde på. Det var ikke engang særligt mange piger jeg fik imponeret med den.

Men oplevelsen fik mig i det mindste til at tænke mig lidt om, for jeg syntes ikke det kunne være rigtigt, at en bil bare var et transportmiddel til en enkelt rute. Så da jeg for nyligt anskaffede mig en Kia Ceed 2019, var det efter en lang brainstorming session, hvor jeg havde tænkt på alt hvad en bil kunne bruges til. Nu glæder jeg mig helt vildt til, at komme ud af byen hver eneste weekend, og opleve områderne udenfor storbyen. Jeg ser frem til bilferier til udlandet, og til at gøre gør-det-selv vedligeholdelse af min bil til min nye hobby.

Leave a Response