close
Biler

Alt bør du vide om Mercedes C-Klasse

Mercedes

Når man hører ordet ”Mercedes” tænker man på luksus biler i top kvalitet. Mercedes C-Klasse er blot en af de mange modeller, som Mercedes producerer. Mercedes C-Klasse har noget for alle og dermed er det også en af de mest valgte modeller.

 

Tre forskellige design

Mercedes C-Klasse har tre forskellige muligheder for design. Du kan få coupe, konvertible eller sedan. Hvis du ikke har planer om at køre mere end tre passagerer ad gangen, tilbyder coupe og cabriolet to skulpturerede bagsæder i stedet for det store sæde, som du finder i en sedan. Sedan har en lækker 12,6 kubikmeter bagagerum, mens coupe og cabriolet kun tilbyder 8,8 kubikmeter i baggagen. Har du altså behov for meget baggageplads, så er sedan den helt rigtige bil til dig, hvorimod du kan med en coupe og cabriolet få 4 kubikmeter mindre plads, men 8,8 kubikmeter er også nok.

 

En Plug-In Hybrid Variant

Mercedes C-klasse har lavet en plug-in hybrid variant, der i 2018 blev tilgængelig. C350e har en rating svarede til 51 mpg. Den leveres med en 2,0-L 4-cylindret turboladet motor, en elektrisk motor og en 7-trins automatgear. Dette giver dig ikke blot mulighed for at slappe af, men også muligheden for at køre i længere tid uden at blive træt. Køretøjet leveres med mange standardfunktioner, herunder en touchpad controller og et klimaanlæg, som kan køre natten over. Dette gør, at du på en vinterdag kan finde din Mercedes C-Klasse næste morgen med en dejlig varme indeni grundet klimanlægget.

 

Højkvalitets interiørmaterialer

Inde og udvendigt er C-klassen luksus og Mercedes-Benz har gjort sig brug af materialer af høj kvalitet. Mercedes C-Klasse har et fantastisk læder look indeni, der gør at du ikke blot føler, at du virkelig kører i en luksusbil, men samtidigt er komforten i top. Ulempen ved en C-Klasse er at førersædet oftest ikke har så meget plads og derfor vil man føle sig klemt inde.

 

Flere kraftfulde motorer

Uanset hvilken trim du vælger, får du en kraftig motor. Den baserede 2,0-L 4-cylindrede turboladede motor, som er pænt parret med den nye 9-trins automatgear, kan generere en imponerende kraft på 241 hk. Øverst på linjen finder man en massivt kraftfuld V8-motor, som giver en forbløffende kraft på 503 hk.

 

Sikkerhed i top

Mercedes C-Klasse er kendt for sin sikkerhed og sit sikkerhedsudstyr, der er helt i top. Mercedes C-Klassen scorer en rating på 5-stjerner, når det kommer til sikkerhed. Du kan altså helt uden tvivl sætte dig ind i en C-Klasse og føle dig i sikkerhed. Dette r især et must, hvis man f.eks. har små børn i bilen.

Mercedes C-Klasse er altså alt i alt en fornuftig bil med en masse gode funktioner og med en især fantastisk motor vil den ikke svigte.

Leave a Response