close
Fritid

Få super rødvin af klassisk drue i Jyllands største vinbutik

Det daglige glas rødvin til maden er et udbredt fænomen blandt danskere. Vi nyder denne stund, hvor roen falder på os, mens vi mættes af den gode mad og smager på vinen. Måske kigger vi hinanden dybt i øjnene og hilser med glasset. Det er godt at være sammen og nyde et godt måltid sidst på dagen. Mad og vin passer godt sammen. De fremhæver smagen og duften hos hinanden og giver nydelsen et ekstra hak op. Man skal da forkæles lidt, bare en gang om dagen. Mindst.

En drue, som passer rigtig godt til middagsretter, er den klassiske Pinot noir. Den stammer fra Bourgogne i det franske og dyrkes af ihærdige vinbønder, som har en stor kærlighed til vinen. Pinot noir er en af de klassiske druer fra dette distrikt, som måske er det mest kendte af de franske vindistrikter. Priserne kan da også være pebrede på vine fra Bourgogne. Men man kan være heldig at finde Pinot noir til særdeles rimelige priser, især hvis man leder det rigtige sted.

Jylland største vinbutik

Hos supervin.dk kan du finde vine, der ellers ligger i det dyre leje, til meget rimelige priser, hvis man skal sige det på godt jysk. Her køber man store partier hjem til gode priser, så kunderne kan få billig vin, også fra den dyre ende af skalaen. Pinot noir er en af dem. Den er helt klart værd at smage, hvis du ikke har smagt den før.

Pinot noir er som sagt en rigtig god madvin. Den er en skønn ledsager til ikke for krydrede retter som kylling, fjerkræ og vildt. Også en gryderet som Coq au vin passer godt til Pinot noir. I det hele taget en vin, som passer godt til det franske køkken.

Nysgerrighedens gave

Hvis man godt kan lide at gå på opdagelse og finde nye indtryk, så er man en heldig type. For der findes så meget skønt at opleve, også i vinenes verden. Handler du hos supervin.dk, så har du er meget fordelagtig returret. Hvis vinen ikke falder i din smag, så kan du returnere og få pengene tilbage.

Leave a Response