close
Diverse

Find den allerbedste autostol til dit barn

Autostole

Skal du til at købe en autostol, men overhovedet ikke kan vælge?  En autostol bliver dit barns måske vigtigste sikkerhedsudstyr. Det kan for mange være nemt at købe. Det er jo bare autostol. Men hvilke mærker skal du gå efter og hvilke behov har dit barn brug for? Cybex autostole er et perfekt mærke, som du bør kende som forælder.  Læs mere om mærket forneden og få råd til, hvordan du skal bruge en autostol bedt.

 

Hvilken autostol skal jeg vælge?

Men hvilken autostol skal du egentligt vælge? Et tysk selskab, nemlig Cybex autostol blev grundlagt i 2005. De udvikler sikre, innovative og livsstilsbaserede baby- og børneprodukter til forældre. Cybex autostole har autostole fra fødslen til ca. 12 år. De har altså autostole til ethvert barn. Cybex autostole går op i sikkerhed for dit barn og komfort. Deres autostole er testen af mange institutter og her har de fået top resultater fra de mest vigtigste europæiske sikkerhed og forbruger tests. En Cybex autostol er perfekt til dig, der som forælder, gerne vil være på den sikre side og købe en autostol, der passer perfekt til dit barn. Cybex autostole har autostole til enhver smag og leverer dem i forskellige modeller med forskellige fokusområder.

Der findes også mange andre mærker, som du kan undersøge, dog vinder Cybex autostole i test og derfor er det en af de mest velkendte mærker blandt forældre også. Cybex er altid klar til at forbedre sine autostole og forfremme sig selv i markedet i håb om at blive bedre og bedre.

 

Råd til autostole

Derefter bør du kende til disse råd om autostole til dit barn. Disse råd kan du bruge til at vælge din endelig autostol.

Først og fremmest findes der en tommelfingerregel, der siger at et barn på under tre måneder højst bør sidde i 20 minutter i en autostol, men skal du engang imellem køre længere tid, så tager dit barn ikke skade af turen. Undgå dog at dit børn sidder i stolen, når i ikke kører.

Hvis dit barn heller ej kan lide at køre i bil, så er det være en god idé at lade dig sidde ved siden af barnet. Mange børn kan ikke lide at sidde i en bagudvendt stol og glo ind i sædet.

Det anbefales også altid at sætte barnet på bagsædet. Det er mere sikkert for barnet at sidde bagved end foran. Inden du kører bør du også altid tjekke om stolen sidder korrekt og er monteret korrekt. Dette tager kun 2 minutter og er vigtigt for dit barns sikkerhed.

Husk også at stramme selerne ordentligt Selen skal være så stram, at du kun kan få en flad hånd ind mellem selen og dit barns krop.

Leave a Response