close
Mode

Forkæl din mand – vælg den rigtige kærestegave

Har du svært ved købe gaver til manden i dit liv? Mangler du inspiration til hans næstkommende fødselsdag eller blot en gave for at minde ham hvor heldig han er? Læs med her og få gode råd til at vælge den rette til din kæreste.

 

En klassiker

Med en sort eller hvid ensfarvet T-shirt går du aldrig galt i byen. Alle mænd ejer et utal af enten sorte eller hvide T-shirts. De fleste mænd har en god blanding af de to. De bliver brugt både til daglig, men også til at svede i til træning eller hjemlig arbejde som at male stuen.  Fillipa K laver nogle ensfarvede T-shirts i klassisk design. Prisen er på samme niveau, som lang de fleste forhandlere.

 

Hvis vi skal tage skridtet videre fra T-shirts og forsøge os med et mere vovede stykke tøj, er Paul Smith kollektionen det rette sted at kigge hen. Udover T-shirts laver de også handsker, jakker og trøjer, samt meget andet.

Oplevelse som gave

Hvis du i forvejen synes din mand har en god stil og at han ikke behøver noget hjælp til klædeskabet af dig, kan en oplevelse gave være en bedre ide. Oplevelses-gaver kan også være langt længere end et stykke, hvis i formår at denne gode minder samtidig. Der kan vælges alt fra en stille og rolig aften med spisning og/eller en biograf tur til en oplevelse sprængfyldt med adrenalin. Faldskærmsudspring og en køretur i en superbil har gode chancer for at vække stor interesse hos din kæreste.

 

Der er selvfølgelig forskel på hvilken oplevelse du tænker. Derfor er det vigtigt du selv er afklaret med den oplevelse du giver din kæreste. Eksempelvis hvis du forære en fodboldrejse til din kæreste, er det ikke en garanti for at han invitere dig med fremfor en af hans fodbold fanatiske venner.

Gratis er altid godt

Det er ikke altid nødvendigt at investere mange penge for at gøre din kæreste glad. Et ”gavekort” eller ”klippekort” på hjemlige ydelser kan også være en rigtig sjov gave. Både at give og at modtage. Hvis du er i det friske hjørne og at gaven skal være en smule fræk, kan ydelserne være af en kropslig karakter. Fordelen ved denne gave at du ikke skal investere andet en tid til at opfylde hvad end du måtte forære din kæreste.

 

Til inspiration af ydelser kan det eksempelvis være et gavekort til en ”FIFA aften med drenge”, hvor du hjælper til med anrette mad og drikkevarer.  Klippekort til madlavning eller rengøring går som regel også rent ind hos mænd.  Hvad end du vælger at give væk at dine evne, er det som regel reaktionen fra din kæreste, som gøre netop denne gave så meget værd at give.

Leave a Response