close
Diverse

Gode idéer til hvordan du kan holde en sjov fødselsdag

Fødselsdag

Fødselsdage – det er noget, vi alle har hvert år, og som vi alle ønsker skal være specielle. Uanset om du kan lide at forkæle dig selv eller lade andre forkæle dig, kan det være utrolig stressende at finde på, hvad man skal lave på sin specielle dag. Vi har herunder samlet de bedste idéer til dig, der ønsker at fejre din fødselsdag med alt, der høre til, uden at du behøver at stresse over det.

 

  1. Fejr dagen som et barn

Drøm dig tilbage til dine børnefødselsdage, hvor al bekymring og stress var væk, og du blot skulle hygge dig med dine venner og familie. Inviter dine tætteste på boller og kakao, og arranger klassiske børnelege, såsom skattejagt, gemmeleg eller lagkage-pyntning. Det er ikke besværligt eller dyrt, og vil forhåbentligt være en afstressende oplevelse for både dig og dine gæster, hvor I kan lege børn for én dag.

 

  1. Hav en fridag alene

En anden måde at fejre din dag på er at bruge hele dagen på ikke at lave noget, og blot slappe af derhjemme i din pyjamas. Tag fri fra arbejde, slap af og brug dagen på at bing-watche din yndlings tv-serie. Sørg desuden for ikke at skulle rydde op eller lave mad – ring i stedet efter noget take-away, så du ikke behøver at lave noget på din specielle dag.

 

  1. Inviter familien ud og vær aktiv

Inviter dine nærmeste ud til en social aktivitet, hvor I er aktive og bliver rystet godt sammen. På denne måde slipper du for at indtage værtinde-rollen, samtidig med at I alle er fuldt underholdt igennem hele dagen. I kan tage ud og bowle eller spille rundbold, eller cykle en tur ud i naturen til picnic. En anden idé er paintball, som er en sjov aktivitet for langt de fleste, og som med garanti vil ryste jeres flok tættere sammen.

 

  1. Lad dig blive forkælet

Tag alene eller sammen med en veninde med i spa hele dagen, og nyd jer selv i fulde drag. I kan vælge at få en afslappende massage, få ordnet negle eller bare slappe af og få alle dine bekymringer renset ud. Alle fortjener det bedste på sin fødselsdag, så selvom det kan være dyrt garanterer vi, at du vil få en skøn dag.

 

  1. Overskrid dine grænser

På ens fødselsdag har man altid en smule mere selvtillid end sædvanligt, og de fleste ønsker at lave noget, man kan huske i mange år fremover. Hvis du vil have en mindeværdig fødselsdag bør du lave noget ude af din comfort zone, som overskrider dine grænser, lige meget hvad det er. Er du bange for at synge? Så tag på karaoke bar! Er du bange for højder? Så book en helikopter tur, og nyd udsigten! Det vil både give dig en vild oplevelse, og du vil føle dig så sej og uovervindelig bagefter.

Leave a Response