close
Fritid

Gode idéer til bøger du kan ønske dig i julegave

Juletiden nærmer sig, og det gør juleaften også. Det er dejligt, og de fleste glæder sig til at vi skal nyde den gode julestemning. Men det betyder også at din familie og dine nærmeste begynder at presse på med en ønskeliste. Er du typen som aldrig rigtig ved hvad du skal ønske, og som følge heraf bliver ønskelisten en hurtig løsning på nogle ting du tænker du godt lige kunne bruge, men som du måske i realiteten gerne ville have lavet grundigere?

Når det kommer til ønskelister, findes der overordnet set to typer af mennesker. Der er dem som starter allerede ved årsskiftet og som brygger på deres ønskeliste i flere måneder. Ønskelisten er gennemtænkt og velorganiseret til mindste punkt, således at den også ofte er klar i god tid til dem som skal modtage dem.

På den anden side findes der dem som glemmer alt om ønskelisten indtil at din mormor har bedt om den 3 gange, og du endelig får taget dig sammen til at skrible et par idéer ned på papir. De er måske ikke nødvendigvis velovervejet, og til jul ender du som regel med at få lidt sokker, et håndklæde eller to, noget køkkengrej og andre ting som måske ikke er så spændende. Frygt ej, vi kommer med nogle gode idéer til bøger, du kan ønske dig.

En god krimi til at give dig gåsehud

Uanset om du er flittig til at læse eller ej, er det en oplagt mulighed for at få læst lidt mere. Hvorfor ikke ønske dig en god krimi eller to i julegave? Camilla Läckberg er en svensk forfatter som med sine krimier har stor succes. Camilla Läckberg har udgivet et hav af bøger, og gør sig primært indenfor krimigenren. Camilla Läckberg tilskrives ofte titlen som en af Sveriges krimidronninger, og det er ikke uden årsag.

Bliv en ‘chef’ i køkkenet

Bliv en ‘chef’ i køkkenet med en ny lækker kogebog. Hvorfor ikke ønske dig en kogebog, som kan inspirere dig til at gå mere i køkkenet, og som kan åbne dine øjne for en masse nye smagsoplevelser.

Leave a Response