close
Mode

Gode råd til at finde de bedste jeans

Jeans

Der findes forskellige former for jeans, som passer på forskellige måder. Nogle gange kan det være svært at finde de perfekte jeans, der bare sidder i skabet. Vi har alle prøvet at få købt nogle jeans, der kun passer med et bælte på eller jeans, der er alt for lange eller for korte. Men det problem kan dog løses med få enkelte tips og tricks. Følg med.

 

Typer af jeans til kropsform

Der findes forskellige kropsform. Dem man oftest skelner mellem er æbleformen, timeglas-formen, pæreformen og atlet-formen. Først skal du starte med at finde din kropsform:

  • Æbleformen: Dette er til dig, der har en rund figur. Dvs. at din talje, skuldre og hofter er nogenlunde samme størrelse, men at din barm nogenlunde er større. Du har altså en rund figur, der ligner lidt formen på et æble.
  • Timeglas-formen: Dette er til dig, der har form som et timeglas. Dette betyder at dine hofter og skuldre er omtrent samme længde, men at din talje er nogen tyndere. Dette giver formen som et timeglas.
  • Atlet-form: Dette er til dig, der har veltrænet skuldre og ben. Hermed får du en meget stærk, men også firkantet form. Dine skuldre, hofter og talje er nogenlunde samme form, men du er veltrænet og har en figur, hvor man kan se dine muskler.
  • Pæreformen: Denne form er til dig, der har bredere hofter end skuldre. Du har form som en pære, hvilket betyder at dine hofter er større end din talje og skuldre.

Man siger oftest at boyfriend jeans, som man f.eks. kan få hos replay jeans, bedst passer til æble og atlet-figuren, hvorimod ”flare jeans” bedst passer til timeglas- og pæreformen. Dernæst passer ”straight-leg” jeans bedst til æble-formen, timeglas-formen og til atletformen. Til sidst passer skinny jeans, som man også kan finde hos f.eks. replay jeans, passer til enhver kropstype.

 

Low-waist eller high-waist?

Der findes desuden også jeans i forskellige længder ved taljen. Nogle foretrækker jeans der går helt op til midten af taljen, hvorimod andre foretrækker lige under taljen og nogle foretrækker jeans helt ned til før taljen. Replay jeans har forskellige typer af jeans og du kan derfor hos dem også finde den perfekte type af jeans til din kropstype.

 

Low-rise

Low-rise jeans er til dig, der gerne vil vise dine hofter frem. Disse jeans vil passe godt, da dine hofter fylder buskerne ud, der er low rise.

 

Mid-rise

Mid-rise jeans er nok den type af jeans, der passer til enhver. Det er den mest komfortable form for jeans og giver en god struktur omkring vores mave.

 

High-rise

High-rise jeans er til dig, der har en smal talje. F.eks. vil atletik kropsformen og timeglas-formen passe perfekt til high-rise jeans, da high-rise jeans oftest har en vis bredde ved hofterne og en mindre bredde ved taljen.

 

Typer af jeans

Til sidst skal du finde din type af jeans. Der findes f.eks. boyfriend jeans, der er bredere ved anklerne og ved lårene, så bukserne sidder løst på dig.

Derefter er der straight leg jeans, der sidder godt om lårene, men de sidder ikke stramt ved læggene. De er altså stramme oppefra, men løse nedenunder. Flared jeans er trompetbukser, som vi alle kender til. Det er bukser, der sidder stramt ved lårene og helt ned til knæene, hvorefter de bredder sig ud til en form som en trompet. Til sidst har vi skinny jeans, der sidder stramt rundt om hele benet. Hvilken du vælger kommer helt an på din kropstype og hvad du synes, der klæder dig og din personlighed bedst.

 

Køb det hos Replay

Replay jeans er nok den bedste form for jeans, som du overhovedet ikke bør overse. Replay jeans findes i mange forskellige varianter og passer derfor til enhver figur. Replay jeans holder desuden i lang tid grundet det høje kvalitet, hvilket gør, at du aldrig løber tør for et par perfekt siddende jeans.

Leave a Response