close
Diverse

Sæt jeres mødebooking i system digitalt

Der er ofte en del mødeaktivitet i moderne virksomheder. Der er kunder og leverandører, der skal tales med og holdes møder med, og der er et begrænset antal lokaler. Her er risikoen for dobbeltbooking overhængende, så mange ønsker en løsning, hvor den slags forhindres i at ske. Man kan klare det med papir og skemaer på opslagstavler på væggen, men det er nu bare smartere at have det hele til at køre digitalt. Også på grund af de mange analysemuligheder.

Pronestor har lavet et lokale booking system, som fungerer online indenfor virksomhedens systemer. Pronesor Planner er et system, der hjælper med at gøre disse ting enklere og registrerer trafikken, så man kan analysere på det og forbedre mulighederne for mødeaktivitet. Alle i virksomheden kan med det lokale booking system se, hvilke lokaler der er til rådighed og hvilke, der er bookede, så ingen kommer til at dobbeltbooke lokaler. Det er meget enkelt og smart.

Digital registrering

Med Pronester Planner får din virksomhed styr på mødeaktiviteterne og adgangen til mødelokalerne. Med dette lokale booking system kommer I aldrig mere til at stå to hold uden for samme mødelokale, hvor begge har booket tid. Der kommer styr på både gæster og mødelokaler, så alt kan glide lettere for både gæster og værter. Og samtidigt kan man få overblik over hvilke lokaler, der favoriseres over andre, og muligvis finde ud af hvorfor.

Analyser kan være nyttige for mange ting. De kan hjælpe virksomheden med at se, hvor der er muligheder for at optimere procedurerne, og dermed skabe et mere frit og flydende flow i arbejdsprocesserne. Når I bruger jeres eget lokale booking system, så lærer I også at se, hvem der foretrækker hvilke lokaler, og på hvilke tidspunkter.

En demo kan vise det

Hos Pronestor kan man hente en demo, så man kan prøve konceptet lokalt. På denne måde kan man få en fornemmelse af, hvor megen glæde og nytte man kan få ud af sådan et lokale booking system i digital form, der kan installeres på alle virksomhedens maskiner om nødvendigt. Det er helt bestemt værd at tjekke ud.

Leave a Response