close
Fritid

Skal du have ny herrecykel?

Spring portrait of young man riding mountain bike in the countryside

En cykel kan holde i mange år, hvis man passer godt på den. Men selv en god cykel har sin levetid. En dag skal den skiftes ud. Nye kræfter skal til. Og herligt bliver det at få sig en ny cykel, især hvis man er vant til at cykle i hverdagen, for eksempel til og fra arbejde. Så kan det virkelig mærkes hvis man får en ny cykel. Det er en skøn følelse at køre på en ny cykel. Både synet af det blanke stel og lyden af ny cykel. Ren herlighed.

Skal du købe herrecykler, så er der virkelig mange modeller at vælge imellem. Der findes herrecykler til enhver pengepung og i alle mulige stilarter. Dog er der i hovedsagen tre kategorier af herrecykler, man skelner imellem. De velkendte citybikes, de klassiske (og retro) herrecykler og de mere sporty herrecykler som MTB’er og racercykler. Disse forskellige herrecykler har alle deres fortrin indenfor deres respektive genrer.

Cyklen til af fra jobbet

Bor du i byen, og er på udkig efter herrecykler, så er det oplagt at lade dit valg falde på en citybike. Af alle typer herrecykler er citybiken den mest velegnede til kørsel i byen. Citybikes er lette herrecykler, der hjælper dig hurtigt fra A til B. Cykler du til arbejde, så finder du næppe mere velegnede herrecykler en citybikes. De er jo også skabt til formålet.

Foretrækker du at køre til arbejde på en mere klassisk og stilfuld måde, så fås de klassiske herrecykler også i mange modeller. Disse herrecykler er også velegnet til daglig transport til og fra job. Dog tager man ofte en del mere vind ind i forhold til hvis man havde anskaffet sig en citybike. Hvis du ikke har så langt til jobbet, så betyder det nok ikke alverden.

Cyklen til motion og sport

Endelig er der jo de mere sporty herrecykler, som henvender sig mere til motionisten, eller den sportsinteresserede cyklist. MTB’erne er skønne at kaste sig rundt på skovstierne med. Og de lette, stive racercykler er eminente til at skyde høj fart, når du skal dyrke din Tour de France-fascination. Der er virkelig herrecykler til alle typer herrer. God fornøjelse.

Leave a Response