close
Diverse

Succesfulde danskere med navnet Mads

Mand

Som de fleste af os jo nok ved, er et af de mest almindelige danske navne Mads. Vi kender alle en Mads eller ti, men hvor mange af os kender en ekstraordinært succesfuld Mads? Det er der faktisk også en del af os, der gør, for det viser sig nemlig, at folk med navnet Mads har en tendens til at være mere succesfulde – om det så er fordi, de blev givet det navn, eller om det bare er en tilfældighed, det må guderne vide.

MADS NØRGAARD er nok et af de bedste eksempler. Alle kender tøjmærket, men hvem er Mads Nørgaard egentlig? Hans fulde navn er Mads Mathias Nørgaard, og han er, i modsætning til andre mærker med kendtes navne, rent faktisk selv designer, direktør, og ejer af modehuset. Hans uddannelse er i litteratur- og samfundsvidenskab og den butik han startede, da han begyndte selv at designe tøj, fejrede fornylig sit 30 års jubilæum.

MADS SØRENSEN er et nyere og mindre kendt eksempel. Han har tidligere spillet Counter Strike – et af de mest populære skydespil – og startede fornylig virksomheden Envavo Heatbuff, som igennem Kickstarter har financieret udviklingen af et produkt, der hjælper professionelle e-sportsudøvere og andre, der spiller computerspil, med at øge deres reaktionsevne. Populariteten af e-sport er stadig stigende, så enhver ting, der kan give en fordel, har potentiale til at blive en kæmpe succes. Til at starte med er 300.000 kr. fra kampagnen på Kickstarter en god start og bestemt en succes.

MADS FAURHOLT er en dansk CEO og iværksætter, der har håndteret flere hundrede millioner kroner, hvis ikke vi er helt oppe i milliarderne. Hans fulde er Mads Faurholt-Jørgensen, og I løbet af bare et par år har han været med til at starte flere dusin internetvirksomheder. Han har haft stor succes indenfor flere brancher, og er nu CEO og medstifter af investeringsformaet Nova Founder Capital med over en kapital på over en milliard kroner. Han er kendt for at sætte målene højere end nogen ville kræve af ham – og nå dem på rekordtid. Hvis han ikke er god nok til noget efter sine egne standarder, så hopper han i den dybe ende og ikke nok med at han indtil videre ikke er druknet – han klarer det bedre end konkurrencen. Som 20-årig havde han sin bachelor – noget, der ikke er muligt uden meget målrettet at gå efter det.

Det er bare tre af de mange succesfulde danskere, der deler et meget almindelig fornavn. Deres succes målt i penge er meget varieret, og det er både deres alder og erfaring såmænd også, men fælles for dem alle er at de var villige til at prøve noget, som hverken forventes af dem eller på nogen måde er nemt. De brænder for deres passion og gør alt, hvad de kan, for at nå deres mål – sådan opnås succes.

Leave a Response